Vårens Studieprogram

Våren är snart här och med det kommer naturligtvis även vårens kursprogram! I vår erbjuder vi fler svenskakurser än vi gjort innan för att det ska passa allas olika scheman. Vi har även nyheterna Linedance och Marketing & Sales Management som drar igång i februari månad. Läs mer här nedan!

Ladda ner Studieprogrammet här (PDF)

Discussing Books

Språk

Vilket språk vill du lära dig?  Att kunna flera språk är som att ha flera hem, med nya språk kunskaper öppnas nya möjligheter för dig både privat och professionellt.

• Arabiska för nybörjare

• Svenska språket och samhället

• Franska

Breathing Meditation

Hälsa

Lär känna din kropp och hälsa. Gå en studiecirkel i Qi-Gong i Vårsta eller starta igång året med att få lära dig  hur du stressar mindre och lever i nuet!

• Stressa mindre och må bättre!

• Qi gong

A young woman talking on the radio

Reklam & IT

Med en kurs i digital marknadsföring lär du dig hur du bäst hittar din specifika målgrupp och behåller den. Addera värde både till dig själv och till din verksamhet genom den här kursen.

• Digital marknadsföring

• Marketing & Sales Management

• Microsoft Office

Zumba Class

Dans

Dans gör dig både gladare och friskare! På en danskurs får du chans att hitta din egen känsla och rytm tillsammans med andra.

• Linedance

• Finsk Tango

• Cha Cha Cha

Painters Palette

Konst

Välkommen på målarkurser i Segersjö!

• Dagkurs

• Kvällskurs

• Prova på-gång!

Designer

Jobbsökande

Få stöd, tips och hjälp på vägen till arbete!

• CV och Personligt Brev skola

• Jobbcoaching

Child Model

Scenskolan FEJM

För alla barn och unga från 4-20 år!

• Teater

• Dans

• Sång

Image[1].jpeg

Evenemang

Här hittar du kommande evenemang i Botkyrka och Salem. Har du ett evenemang som du vill göra tillsammans med oss? Kontakta oss!

• Folkbildning för din hälsa

• Stressa mindre! Workshop i Tullinge

• Poesi i centrum

• Man kan inte laga en autist