Arbets- och Studiemotiverande

kurser och utbildningar

ABF Botkyrka-Salems aktuella satsningar gör det enklare för oss att kunna erbjuda dig som har det svårt att komma in i studie- och arbetslivet att få hjälp att ta dig vidare. Efter avslutad kurs får du ett intyg skickat till dig att du deltagit på kursen.

Körkortsteori på

distans

- Med handledning på hindu, urdu och punjabi

Har du dröm om ett körkort men aldrig kommit igång?

Under denna kurs kommer vi gå igenom alla olika delar som behövs för att lyckas med körkortsteorin. Som deltagare får du låna en bok om körkortsteori under kursens gång

Målgruppen för denna cirkel är:

Utrikesfödda kvinnor som är 20 år eller äldre. Under studiecirkeln kommer vi också att diskutera olika former av studier inom till exempel folkbildning, kommunal vuxenutbildning och yrkesutbildningar

Cirkelledare: Liaquat Ali Khan

Medarrangör:

Pakistan Cultural Society

Onsdagar och

Söndagar

Svenska för utlandsfödda

kvinnor

- Med handledning på Hindu, punjabi, urdu

Är du en utrikesfödd kvinna som vill lära dig grunderna i det svenska språket och hur det svenska samhället och systemet fungerar? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till den här kostnadsfria onlinekursen.

Då kursen är online så är det viktigt att du har med din mailadress när du anmäler dig till kursen.

In English:
This free language course is for foreign-born women only that wants to learn Swedish and to get an introduction into the Swedish society and how the system works in Sweden. The course is free and will be held online.

Because the course is online it's important that you add your e-mailadress when you register for the course.

Medarrangör:

Pakistan Cultural Society

16.00-17.30

10 tillfällen

Måndagar och

fredagar

Svenska för asylsökande

Kostnadsfria kurser i svenska för dig som väntar på uppehållstillstånd.

Med våra svenskkurser vill vi ge dig som är asylsökande kunskaper i det svenska språket samtidigt som du lär dig om Sverige och det svenska samhället. Som hjälp har du en erfaren lärare som är där för att hjälpa dig med det muntliga och skriftliga samt att förstå det svenska språket. Din lärare kan hjälpa dig på ditt språk för att du lättare ska kunna lära dig det svenska språket.

In English:
With our courses in Swedish we want to give you as an asylum seeker knowledge in the Swedish langauge and Sweden. We have an experienced teacher who will help you to talk, write and understand swedish and can help you in your native language.

Kommer

Kommer snart

Kursanmälan
arrow&v
Hur var din upplevelse på hemsidan?Hur var din upplevelse på hemsidan?

Tack för din anmälan!