Arbets- och Studiemotiverande
kurser och utbildningar

ABF Botkyrka-Salems aktuella satsningar gör det enklare för oss att kunna erbjuda dig som

har det svårt att komma in i studie- och arbetslivet att få hjälp att ta dig vidare.

Efter avslutad kurs får du ett intyg skickat till dig att du deltagit på kursen.

Språkcafé
För dig som vill träna svenska över en kopp kaffe

Kom och drick kaffe med oss och prata svenska!

Vi pratar om barnen, förskolan, skolan. Vi pratar om arbete, mat, datorer och vad vi vill. Det är ett öppet språkcafé där vi pratar tillsammans.

Främst utrikesfödda kvinnor 20 – 64 år

Irene Sundelin

Hallundavägen 26

kl 17:30 – 20:30

Antal träffar

måndagar
& torsdagar

Körkortsförberedande kurs med handledning på hindu, urdu och punjabi
Gratis kurs för kvinnor

Drömmer du om att skaffa körkort men aldrig kommit igång? Då är det här en kurs för dig!

Innehåll och upplägg

Under denna kurs går vi igenom alla olika delar som behövs för att lyckas med körkortsteorin. Vi diskuterar även olika former av studier inom till exempel folkbildning, kommunal vuxenutbildning och yrkesutbildningar

Utrikesfödda kvinnor 20 år eller äldre.

Som deltagare får du låna en bok om körkortsteori under kursens gång.

Cirkelledare

Liaquat Ali Khan

Medarrangör

Pakistan Cultural Society

Antal tillfällen

Måndagar och
onsdagar

Svenska för utrikesföddakvinnor
Med handledning på hindu, urdu och punjabi

Är du en utrikesfödd kvinna som vill lära dig grunderna i det svenska språket och hur det svenska samhället och systemet fungerar? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till den här kostnadsfria onlinekursen.

Då kursen är online så är det viktigt att du har med din mailadress när du anmäler dig till kursen.

In English:
This free language course is for foreign-born women only that wants to learn Swedish and to get an introduction into the Swedish society and how the system works in Sweden. The course is free and will be held online.

Because the course is online it's important that you add your e-mailadress when you register for the course.

Medarrangör:

Pakistan Cultural Society

Datum:

Tid:

Pris:

Plats:

Antal tillfällen:

Dag:

20 tillfällen

Tisdagar och
fredagar

Svenska för asylsökande
Kostnadsfria kurser i svenska för dig som väntar på uppehållstillstånd

Med våra svenskkurser vill vi ge dig som är asylsökande kunskaper i det svenska språket samtidigt som du lär dig om Sverige och det svenska samhället.

Upplägg och innehåll

Till hjälp har du en erfaren lärare som är där för att hjälpa dig. Du kommer att få få övning i att tala, skriva och förstå svenska.

Din lärare kan hjälpa dig på ditt språk

In English:
With our courses in Swedish we want to give you as an asylum seeker knowledge in the Swedish langauge and Sweden. We have an experienced teacher who will help you to talk, write and understand swedish and can help you in your native language.

Datum:

Tid: