Skrivarverkstad

Kreativt skrivande

En kurs för dig som vill sätta ord på dina berättelser och få inspirationHar du en berättelse inom dig som du vill sätta ord på? Har du skrivit en del men behöver ny inspiration? Vill du prova på att skriva men är osäker på i vilken genre? Då är det här en kurs för dig! 

 

Upplägg och innehåll

Vi genomför olika skrivövningar för att hitta inspiration, undersöker den egna författarrösten och utvecklar språket. Mellan varje lektionstillfälle lämnar deltagarna in en skrivuppgift. 

Förkunskaper 

Inga förkunskaper krävs. 

Kursledare

Kursledare Cecilia Billsdotter Jonsson är bibliotekarie och skrivpedagog med stor erfarenhet av att arbeta med skrivande med människor i alla åldrar. 

Preliminärt startdatum. Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda.

Datum

Dag

Tid

2/11-14/12

Tisdagar

17:00-20:00

Plats

Tillfällen

Onlinekurs

7 träffar

Pris

550 kronor

Poesicirkel

En kurs för dig som är intresserad av poesi. Är du nyfiken på vad poesi är? Skriver du poesi och vill få handledning av en skrivpedagog? Då är det här en kurs för dig.

 

Upplägg och innehåll 

 

Vi läser poesi tillsammans. Därefter skriver deltagarna egen poesi med utgångspunkt i det vi läst. Vi går även igenom grundläggande verslära och diktanalys 

Mål 

Målet med kursen är att deltagarna ska hitta sin personliga röst. 

Kursledare

Kursledare  Cecilia Billsdotter Jonsson är en bibliotekarie och skrivpedagog med erfarenhet av att arbeta med skrivande med människor i alla åldrar. 

Preliminärt startdatum. Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda.

Datum

Dag

Tid

12 oktober

Tisdagar

17:00-20:00

Plats

Tillfällen

Distans

7 träffar

Pris

550 kronor

 
 

Kursledare är Cecilia Billsdotter Jonsson som är bibliotekarie och skrivpedagog och har erfarenhet av att arbeta med skrivande med människor i alla åldrar.