Skrivarverkstad

Kreativt skrivande

För dig som vill sätta ord på berättelser och behöver inspiration!

Har du en berättelse inom dig som du vill sätta ord på? Har du skrivit en del men behöver ny inspiration? Vill du prova på att skriva men vet inte i vilken genre? På den här kursen i kreativt skrivande gör vi olika skrivövningar för att hitta inspiration, undersöka sin egen författarröst och utveckla sitt språk. Mellan varje lektionstillfälle lämnar deltagarna in veckans skrivuppgift.

Kursledare är Cecilia Billsdotter Jonsson som är bibliotekarie och skrivpedagog och har erfarenhet av att arbeta med skrivande med människor i alla åldrar.

Preliminärt startdatum.
Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda.

Datum:

2/11-14/12

Veckodag:

Tisdagar

Tid:

Plats:

Onlinekurs

Tillfällen:

7 träffar

Pris:

Poesicirkel

Hitta din röst!

Är du nyfiken på vad poesi är? Skriver du poesi och vill få handledning av en skrivpedagog?

På den här kursen läser vi poesi tillsammans och deltagarna skriver sedan poesi med utgångspunkt i olika skrivövningar.

Kursen innehåller grundläggande verslära, diktanalys och skrivövningarna syftar till att deltagarna ska hitta sin personliga röst.

Preliminärt startdatum.
Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda.

2 Datum:

14/9-26/10