VÅRA NYHETER

20/05/21

Sommarprogrammet ute!

Under sommaren har vi på ABF en mängd olika aktiviteter och kurser runtom i Botkyrka eller digitalt.

Följ oss på Instagram och Facebook för att ta del av hela programmet!

@abfbotkyrkasalem

08/03/21

Internationella Kvinnodagen

- 8 mars -

Under den Internationella Kvinnodagen bjöd Socialdemokraterna i Botkyrka och ABF Botkyrka-Salem in till en fullspäckad digital eftermiddag där alla var välkomna!

Samtal om: Facklig Feminism

Samtal om: Att vara kvinna och politiskt aktiv

Samtal om: Högerns angrepp mot kvinnors rättigheter

Till samtalen

22/01/21

Vårens kurser ute nu!

Äntligen är 2021 här och det betyder också att vårt studieprogram för vårens kurser äntligen är ute! Här hittar du språkkurser, målarkurser, litteraturkurser, intensivkurser och mycket mer med start i mars 2021!

Hitta din kurs här:

Till vårens kursutbud

03/12/20

ABF - För Botkyrka framåt

Trygghetssatsningen med bildning i fokus blev en stor succé och uppmärksammad på flera håll, inte minst i Botkyrka Direkt tidningen samt med hjälp utav våra samarbetspartner som deltog. Se föreläsningar och panelsamtal här:

Till Botkyrka Framåt

PS! Botkyrka Framåt är tillbaka 2021 igen!

23/06/20

Hur mår Sverige och världen?

Den nya Föreläsnings och Samtalsserien
"Hur mår Sverige & Världen?" LIVE på Facebook!
Här tar vi upp viktiga och aktuella samhällsfrågor i en livesändning varje vecka på vår Facebook sida, med start den 23 juni!

Till serien

19/05/21

Botkyrka Framåt - Mäns våld mot kvinnor

Vi på ABF Botkyrka-Salen vill genom den breda trygghetssatsningen ”ABF för Botkyrka framåt” belysa den aktuella problematiken kring mäns våld mot kvinnor. Våld mot kvinnor som utövas av män utgör ett allvarligt samhällsproblem och det ska inte accepteras att kvinnor går runt med en rädsla för att bli utsatt för våld eller trakasserier vare sig på jobbet, i hemmet, på arbetsplatsen eller i vårt samhälle. För att bekämpa mäns våld mot kvinnor tror vi att det krävs stora insatser från flera aktörer.

Därför kommer vi att under juni perioden arrangera bildningsaktiviteter kopplat till ämnet. Vi belysa frågan från flera perspektiv, få igång ett samtal och ett lärande kring vad olika aktörer och enskilda människor kan göra för att bidra till lösningen.

Vi kommer att ha ett arrangemang varje vecka, på fredagar klockan 15.00, för att göra vår egen #kvinnostrejk

Till Botkyrka Framåt

05/02/21

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa aldrig en nyhet! Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du varje månad ett nyhetsbrev skickat till dig med bland annat kommande kurser, evenemang och nyheter!

Skicka din mailadress till oss så lägger vi till dig i vår maillista. Obs! Du kan avprenumerera närsomhelst.

Anmäl dig här!

24/12/21

Jul i Botkyrka

Tillsammans med Socialdemokraterna i Botkyrka presenterade vi Jul i Botkyrka. I tider av distans är det än viktigare att vi håller ihop. Därför bjöd Abf Botkyrka-Salem och Socialdemokraterna i Botkyrka in till ett digitalt julfirande för alla som vill dela en stund på julafton.

Se filmen här

05/09/20

This is Alby 2020

För sjunde året i rad presenterade This is Alby de fetaste artisterna på scen i Botkyrka - den här gången ONLINE!
Den exklusiva livespelningen kommer endast visas vid ETT tillfälle, så se till att boka in datumet och meddela alla du känner!

I år tillägnades hela festivalen till alla de som har drabbats av gatuvåldet.

This is Alby är en ungdomsdriven festival som arrangeras av

ABF-Botkyrka-Salem och Musiksupporten