top of page
BOTKYRKA – SALEM
Evenemang
NADIM GHAZALE 
 
1a oktober kl.14:00-15:30 (Insläpp från 13:30)
Hallunda Folkets hus
Fri entré

ABF Botkyrka  - Salem firar 100 år som folkbildare och programmet invigs med ingen mindre än  Nadim Ghazale.

Nadim Ghazale (född 1983) var 7 år när han flydde med sin familj från kriget i Libanon. Trettio år senare är han polisen som kämpar för Sverige, mot grov brottslighet och rasism. Om denna resa skriver han i sin debutroman Min väg från flykting till hela Sveriges polis. Han har medverkat som panelpolis i Veckans brott och är även känd för sin medverkan i tv-programmet Min sanning. 2021 var han en av årets mest uppskattade sommarprate i P1. 

Detta är den första föreläsningen i ett rikt program som görs tillsammans med föreningarna i Botkyrka och våra samarbetspartners. Hela programmet kommer inom kort.

HÅLL BOTKYRKA RENT

16e september kl.11:30 – 13:00
Uppsamlingsplatser kommer

 

ABF Botkyrka – Salem tillsammans med Alby-, Fittja- & Hallunda moské bjuder in till skräpplockardagen. Den 16e september

Samla familj och vänner när hela Sverige plockar skräp. Från norr till söder, gammal som ung hjälps vi åt att hålla vårt område och naturen ren. Vi bjuder på städmaterial och fika. 

 

Skräpet finns överallt – i staden, i naturen och i havet. Håll Sverige rent arbetar för att motverka nedskräpningen. Skräp som hamnar i naturen tar lång tid att bryta ner och eftersom det inte städas i naturen så ofta kan skräpet bli kvar under lång tid. Därför samlas vi nu för att tillsammans plocka allt skräp vi ser.

bottom of page