MÅLARKURSER

Gå en målarkurs och lär dig måla akvarell, oljemålning eller akryl.

Här hittar du målarkurser för nybörjare och för dig som är mer erfaren.

Olja, akvarell och akrylkurs

INSTÄLLT

Måla utomhus i Hågelbyparken!

Släpp fram din fantasi och kreativitet genom att delta i en målarcirkel! Cirkeln vänder sig både till dig som är en nyfiken nybörjare men också för dig som målat tidigare och vill få nya perspektiv och komma vidare i ditt måleri.

Här får du prova på olika material som olja, akvarell och akryl under ledning av den erfarna kursledaren och konstnären Ove Gauffin. Det finns möjlighet att välja en av teknikerna om man önskar. Detta är en cirkel för dig som vill lära dig målningsteknik från grunden, men även för dig som hållit på ett tag och behöver ny kraft och inspiration. Vi lär oss i grupp och individuellt.

Välj mellan morgontiden 9.30-12.00 eller kvällstiden 17.30-20.00.

Uppsamlingsplats för deltagare är framför Wärdshuset vid parkens stora entré.

OBS! Material ingår ej i avgiften

Preliminärt startdatum.
Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda.

Till anmälan 9.30-12.00

15/6-13/7

Veckodag:

Tisdagar

Tid 1:

9.30-12.00

Tid 2:

Plats:

Hågelbyparken

Tillfällen:

5 träffar

Pris:

Målarkurs med Lena Morge

Kommer till hösten 2021

För dig som redan har provat på att måla och vill ha coaching och en trevlig grupp att utvecklas tillsammans med. Vi målar med akrylfärger och pensel efter en bestämd förlaga och/eller med målarkniv, roller, gummispackel och moddlare etc. för lite friare måleri. Målet med kursen är att deltagarna ska få förståelse för den konstnärliga arbetsprocessen, och förutsättningar att utveckla ett nyfiket seende och ett öppet sinne i ditt skapande.

Med målning kan du koppla bort allting och endast fokusera på färgerna, formerna och kombinationerna. Kursen hålls i konstnärens ateljé.

Om Lena Morge: Jag målar mest i olja men även en del i akryl. När jag jobbar med stora målningar börjar jag ofta med akryl och slutför i olja. Förutom måleriet så så är jag styrelseledamot och kassör i Svenska Konstnärsförbundet Region Öst. Sitter även i styrlesen i Uttrans konstrunda också där som kassör.

Se hennes konst här:  www.morge.se

Preliminärt startdatum. Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda. Då cirkeln är på plats så kommer datumet skjutas fram om restriktionerna inte lättar pga den rådande pandemin.

Till anmälan

1/6-29/6