Hjärt-lungräddning (HLR)

Image by Martin Splitt

HLR kurs för barn

Var redo när det värsta inträffar!

Hur ska du gå till väga om en person sätter i halsen? I kursen HLR lär du dig hur man räddar livet på en person som sätter något i halsen och får luftvägsstopp samt hur du agerar om ett hjärtstopp inträffar.

Ni får även lära er om chock- cirkulationssvikt (känt som L-ABC), kontroll av medvetande, andningskontroll, hjärt och lungräddning med praktiska övningar, ni lär er även att använda hjärtstartare.

Instruktören som håller i kursen är brandman och kommer att ha med sig övningsdockor. Efter avslutad utbildning får du som deltagare med dig ett kompetensbevis på att du gått HLR-utbildning som är certifierad av HLR rådet.

Preliminärt startdatum. Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda.

16.30-20.30

1 tillfälle

Hallundavägen 26

Image by Martin Splitt

HLR kurs för vuxna

Var redo när det värsta inträffar!

Preliminärt startdatum. Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda.

16.30-20.30

1 tillfälle