Gitarrkurser hos ABF

Lär dig att spela gitarr från grunden tillsammans med andra med utgångspunkt i dina egna målsättningar. Under våren erbjuder vi två gitarrkurser för nybörjare, en för ungdomar och en för vuxna.

Playing Guitar

Gitarr (18+ år)

Lär dig spela gitarr i vår!

Lär dig att spela gitarr från grunden tillsammans med andra med utgångspunkt i dina egna målsättningar. På denna gitarrkurs får du lära dig de vanligaste gitarrackorden, takt, tonart och komp. Ledaren är navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut.

Vi lär oss i en liten grupp så det finns alltid tid för individuell handledning samtidigt som du övar upp ditt lyssnande i samspel med andra. Efter avslutad kurs ska du kunna spela några enkla låtar och – viktigast av allt – haft väldigt kul på vägen! Inga förkunskaper krävs.

Ta med dig egen gitarr. Det finns även ett begränsat antal gitarrer som man kan låna och ta med sig hem och öva på i utbyte mot pant. Hör av dig till oss om du behöver låna en gitarr.

Preliminärt startdatum. Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda.

1 mars

19.00-20.30

8 tillfällen

Tisdagar

Hallundavägen 26

Guitarist

Gitarr (13-17 år)

Lär dig spela gitarr i vår!

Preliminärt startdatum. Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda.

19.00-20.30

8 tillfällen