VÄLKOMMEN TILL

föreningsnätverket:
Gör din röst hörd!

Om Föreningsnätverket: Gör din röst hörd!

 Efter projektet ABF för Botkyrka framåt – 100 år med demokrati har vi förstått att det finns ett stort intresse av att samverka för att skapa möjligheter för kultur och bildning bland våra föreningar. För att främja engagemanget och samverkan inom Botkyrkas föreningsliv tar vi därför initiativ till Föreningsnätverket: Gör Din Röst Hörd!

Tid: 18:00 – 20:00

Datum: 22 februari

Plats: Tumbascenen, Utbildningsvägen 2A, 147 40 Tumba

Fika ingår

Föreningsnätverket är ett återkommande mötesforum där föreningar och organisationer kan samverka genom att diskutera olika sakfrågor. Med anledning av det stundande riksdagsvalet ser vi ett behov av att genomföra riktade insatser för att öka möjligheterna till valdeltagandet och engagemanget i kommunen. Fokus för föreningsnätverket kommer inledningsvis därför ligga på valrörelsen.

Anmäl din förening här

Varmt välkommen att skicka in anmälan till Föreningsnätverket!

Tack för din anmälan!