top of page

Samarbetsorganisationer

Stärk samarbetet och påverka förändringen

Stärk samarbetet och påverka förändringen - Anmäl er planerade verksamhet till ABF Botkyrka-Salem!  

Vi på ABF Botkyrka-Salem vill dela med oss av spännande nyheter och vår vision om samhällsförändring. Vi gör en nystart och är mer engagerade än någonsin att skapa en meningsfull och positiv förändring i vår samhällsgemenskap. Vi tror på kraften i samarbete och att tillsammans kan vi göra stora och betydelsefulla insatser. 

 

Vår vision är att bygga ett samhälle där varje individ har möjlighet att växa, lära och engagera sig för att skapa en rättvis och inkluderande framtid. Vi vill vara en plattform där idéer, initiativ och gemenskap får utrymme att blomstra. Vår fasta övertygelse är att ni, våra värdefulla medlems- och samarbetsorganisationer, spelar en avgörande roll i att förverkliga denna vision. 

 

Därför vill vi inbjuda er att vara med och forma vår planering för kommande verksamhet. Vi vill ha er input och samarbete för att skapa meningsfulla projekt, evenemang och utbildningar som motsvarar era behov och målsättningar. Er insikt och kunskap är ovärderlig för oss i att utforma relevanta och givande aktiviteter. 

 

För att göra detta enkelt för er har vi skapat ett formulär där ni kan anmäla er planerade verksamhet och dela era idéer och önskemål. Genom att klicka på följande länk kommer ni direkt till formuläret här nedan.

 

Vi ser fram emot att få samarbeta med er och tillsammans göra skillnad i vår samhällsförändring. Tillsammans kan vi skapa en inkluderande och utvecklande gemenskap där varje röst hörs och varje individ ges möjlighet att blomstra. 

 

Tack för ert engagemang och ert fortsatta stöd! 

Studying

Cirkelledarutbildning

Här hittar du alla datumen för våra kommande cirkelledarutbildningar. Utbildningen är gratis!

Happy Senior Couple

Föreningskurser

Vi erbjuder en rad olika utbildningar helt kostnadsfritt till alla våra föreningar!

bottom of page